U heeft het vast ook gezien: Het Amerikaanse leger heeft een onderzoek ingesteld naar een schietincident in de Iraakse stad Fallujah waarbij een gewonde Irakees om het leven is gekomen. Dat heeft een woordvoerder van het Pentagon maandag bevestigd Verder ..

Nou kan je dit toch geen incident meer noemen. De amerikaanse militairen hadden flink huisgehouden in een moskee waarbij tien doden en vijf zwaar gewonden vielen. De zwaargewonden liet men gewoon achter. Toen men 24 uur later de moskee weer betrad liep een militair naar een zwaargewonde Irakees die stil op de grond lag en roept “He’s fucking faking he’s dead” Vervolgens schiet hij de Irakees dood en zegt er ‘ludiek’ achteraan “he’s fucking dead now”

Op het NOS journaal viel al op hoe dit zogenoemde ‘incident’ behandeld werd alsof er vele onduidelijkheden zijn – alsof het om een ongelukje kan gaan – terwijl het godverdomme op camera staat for the world to see!! Een generaal zegt bloedserieus dat er eerst bekeken moet worden of er geen nood tot zelfverdediging was!? Nu.nl gaat zelfs nog een stapje verder en meld: “De beelden van NBC zijn maandag door verscheidene Amerikaanse tv-zenders uitgezonden, maar de cruciale beelden zijn wel onscherp gemaakt. De militair die de Irakees zou hebben doodgeschoten was de dag ervoor bij zware gevechten in Fallujah gewond geraakt aan zijn gezicht. “

HALLO!! Wat is dit, een zaak van gezamenlijke blindheid en stupiditeit!? De woorden en de beelden zijn absoluut niet mis te verstaan. Niks noodweer, dreigende situaties of ongelukjes, de Irakees wordt in koele bloede vermoord. Wat is dit voor wereld? Waar een Eric O. aangeklaagd wordt voor moord maar een Amerikaanse moordenaar zijn daden op camera kan laten registreren terwijl iedereen zo snel mogelijk vage excuses gaat zoeken…