Merk dat ik dringend toe ben aan vrolijker nieuws en een positieve bril. Al dat negatieve nieuws over ME en Fibromyalgie maakt alleen maar dat ik me momenteel overbewust raak van de beperkingen en klachten die ik heb. Het Buunk-effect dus. Maar dan veroorzaakt door de berichtgeving van zijn hand en al dat gediscussieer erover. Moet wel toegeven dat ik al niet zo lekker ging Fibromyalgisch (nee, dat is geen bestaand woord) en motorisch gezien en mijn geestelijke leven hobbelt daar altijd al wat achteraan. De krantenartikelen zijn dan het beetje extra waar niemand op zit te wachten en waar niemand beter van raakt. Bovendien zijn toch al donkere dagen momenteel en dit jaar niet vanwege Sint en Kerst.

Enfin, vandaag (technisch gezien gisteren) kregen we de nieuwe CD van Eminem binnen als ‘betaling’ voor een verleende dienst en daar ben ik erg gelukkig mee. Persoonlijk vind ik hem erg goed en ook deze CD is uitmuntend. Vele speciale beats en rythms, goede teksten en geniaal gerapt en deze keer ook gezongen. Morgen (technisch gezien vanavond) nemen mijn schoonouders ons mee uit eten en daar verheug ik me erg op! De hond doet het goed op de rijst met kip (ja echt hoor Mack!) dus met wat extra uitjes (de niet eetbare) blijft de vloer verschoond van poep. Voor zowel hond als bazin erg prettig. De kat doet het ook bijzonder goed en we gaan nu proberen de medicijnen af te bouwen. Hopelijk werkt dat, anders moet ze de rest van haar leven aan de medicijnen blijven. Op zich nog niet zo’n ramp maar ze wordt er nogal hongerig van (vervelend voor haar) en krijst de hele dag de boel bij elkaar (oorverdovend voor ons). Enfin, we zijn allang blij dat ze zo goed is opgeknapt natuurlijk.

Al met al leuke dingen en zo wil ik het de rest van de week houden! Dus kom maar op, wat heeft u voor leuks meegemaakt of wat gaat u nog voor gezelligs doen?

Update: Vriendje ziek en schoonmoeder van de trap gevallen, restaurant bezoek wordt dus volgende week donderdag. Mijn roze bril vertelt me dat ik dan lekker nog een week er naar uit kan kijken ..