Een Britse docente heeft haar leerlingen grote angst aangejaagd door ze te vertellen dat er binnenkort een meteoor op de aarde zou neerstorten. Het verhaal van de lerares was zo realistisch dat vele toehoorders in tranen uitbarstten, ook al was de voordracht niet serieus bedoeld. Bron

Yeah RIGHT. Niet serieus bedoeld, vandaar het volgende:

De docente droeg de tieners op naar huis te gaan en afscheid te nemen van hun familieleden. Het doel van het verhaal was om de leerlingen mee te geven dat ze het beste van elke dag moesten maken omdat het leven zo over kan zijn. De meteoor werd alleen gebruikt als voorbeeld, maar nadat vele leerlingen begonnen te huilen besefte de lerares dat haar boodschap niet zo was overgekomen als ze bedoeld had.

Hoe is dat mens in hemelsnaam door welke opleiding dan ook heengekomen?