Per stom toeval kwam ik op het log van Sjeffrie – iemand die hier ook reageert – en zag toen ineens dit staan: Want ik was nog wel zo te spreken over cinner.com . Het viel me gedurende de laatste maanden op hoe onverdroten de persoon achter dit log doorging met schrijven, een enge ziekte onder de leden hebbend, ten spijt. De stukjes waren aardig en ik gaf dan ook met enige regelmaat commentaar op de berichtgeving. Het was een leuke bezigheid die uiteindelijk (per hedenavond) in een IP-ban resulteerde. Waarom weet ik niet, en daarom bij dezen mijn verontschuldigingen aan deze cinner, die ik nu immers niet meer via de geeigende weg toespelen kan. Hiernevens mijn succes van harte toegewenst.

Het is al eens eerder gebeurd dat mijn log wat kuren had en men daar een verkeerde conclusie aan verbond. Dus bij deze: in principe geef ik niemand een ip-ban. Je moet het wel afschuwelijk bond maken en in dat geval zou ik het wel even mededelen. ‘Zou’, het is nog nooit voorgekomen op CiNNeR.com. U mag het gerust oneens zijn tot u een ons weegt, daar zal ik al zeker niet op censureren.

Heeft u dus het idee dat u toch een ip-ban opgelopen zou hebben hier, mail me dan even. Grote kans dat het om een foutje gaat.