Ok, ook ik ben verleid door commercie en heb me aangemeld bij Google AdSense Niet omdat ik zo dol ben op reclame of bakken met geld hoop binnen te halen. Wel omdat mijn dataverkeer blijft oplopen (wat een goed teken is! Allen dank daarvoor) en ik daar vooralsnog geen structurele oplossing voor heb gevonden. Iemand raadde mij aan dit eens te proberen en och, proberen kan geen kwaad. Binnenkort verschijnen er dus twee advertenties van Google ergens rechts-midden (en nu maar hopen dat mijn lay-out intact wil blijven).

Ik mag u natuurlijk niet oproepen om er op te klikken, dat zal ik dan ook niet doen. Wel wil ik u vragen u zich niet wezenloos te klikken uit het idee hulpvaardig te zijn. Hoewel ik het idee zeer zou waarderen, wordt veelvuldig geklik vanaf een ip-adres gezien als fraude, wat resulteert in verwijdering van ondergetekende uit het programma. Zonde, heeft iedereen voor niets tegen reclame aan zitten kijken ; )

Interactief ingesteld als ik ben vraag ik me nu natuurlijk wel af: wat vindt u van dit soort reclames op weblogs?