Prrfftt. Hele nacht bezig geweest met verzamelen en inbouwen van de allang gevraagde en beloofde smileys. Helaas zonder enig resultaat, ik doe iets verkeerd en kan even geen smiley meer zien. U zult het nog even met de oude (zeer lelijke) smiles moeten doen …

Verder zitten klungelen met eten in een BBQ restaurant. Stelt u zich voor: een grote tafel met in het midden een BBQ-bak en aan weerskanten van de bak een ijzeren rand met inhammen waar je lange spiesen in kan mikken. De kunst was vooral het vlees een beetje leuk aan zo’n spies geregen te krijgen met een klein vleesvorkje. Er stond een uitgebreid buffet met soep, verschillende soorten vlees, salades en groenten en je ziet maar hoeveel je op krijgt. Dat voor 19 euro is toch niet gek hee. De schade bleef beperkt. Een stuk kip belande op de vloer, mijn schoonmoeder’s spek belande in de bak en mijn schoonvader at bijna een stuk houtskool op maar verder is iedereen heel gebleven (het moge duidelijk zijn dat mijn vriend de enige is die normaal kan eten ; )). Van alles een beetje geprobeerd en moet zeggen, heeeeeerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar dus ..

Net om vijf uur in de nacht nog buiten gestaan met de hond (bejaarden moeten wat vaker en op flauwe tijdstippen) en geeeez wat is het dan koud!!!! Wil bij deze dus even mijn sympathie uitspreken voor iedereen die buiten moet werken. Gelukkig is het vrijdag, u heeft bijna weekend!

Prettige vrijdag gewenst …