Een kleine terugslag en hups, ik kom nergens meer aan toe en krijg niets meer van de grond. Mijn buro is een zooi, om over de keuken en de huiskamer maar te zwijgen. Er liggen overal ‘to do briefjes’ die maar blijven liggen. Krijg de emoticon pagina al niet aangepast wat me heeft doen besluiten wijzelijk maar helemaal niet aan pivot te gaan lopen klungelen. Voor je het weet gooi ik mijn eigen webdinges plat en dan zijn de emoticons wel de laatste zorg. Mijn mailbox is inmiddels overstroomd dus voor iedereen die nog op mail wacht, het komt wel maar het duurt even. Dat geldt ook voor iedereen die ik nog zou bellen trouwens, dat duurt waarschijnlijk nog langer (ik kan maar eerlijk zijn : )) Al mijn videobanden zijn volgetaped met series en films die ik nog wel wil zien en mijn boek kom ik gewoonweg niet door momenteel.

Laat ik maar gewoon gaan slapen, we zien morgen wel weer. Waar komt u allemaal niet meer aan toe deze dagen?