Ha! Niet alleen ben ik in het bezit van twee modeziektes, ook ben ik psychisch niet wijs. Tenminste, als je mijn vier piercings en 14 oorbellen bij elkaar optelt en psychiater Joost à Campo gelooft. Dat zou overigens ook gelden voor tattoo’s: Cosmetische ingrepen, tatoeages, piercings: sommige mensen houden ervan hun lichaam voortdurend extreem te veranderen. Volgens psychiater Joost à Campo kan dit wijzen op een psychotische stoornis zoals schizofrenie. Ze hebben meer aan een verwijzing naar een psychiater dan naar de plastisch chirurg of tatoeëerder.

Dat laatste bevreemde me nog extra trouwens, ik moet de persoon die een verwijzing van een arts kreeg om een piercing of tattoo te laten plaatsen nog tegen komen hoor.

Tegenwoordig kan je ook werkelijk overal op promoveren! Zou dat ook een ziekte zijn?