[[image:friet.jpg::right:0]]Vandaag ging Lennard op zijn eerste Miet & Friet en wij waren de eerste gelukkigen die hem mochten mieten en mee genieten van de frieten (sorry, zit net met iemand Sint geneuzel uit te wisselen). Heer Lennard was stipt veertig minuten te vroeg maar gelukkig kon hij een belletje geven dus hoefde hij niet hopeloos lang te wachten. Mazzel dat vriend ook meeging, anders was ik gewoon naar de verkeerde tent gereden en dan valt zo’n eerste miet een griet over friet maar mooi in het water hee. Natuurlijk ben ik wel de camera vergeten dus helaas, geen foto’s. Ach dat houdt het spannend voor de volgende mieters.

We kunnen niet voor Lennard spreken maar wij vonden de friet miet errug geslaagd in elk geval. Lennard bleek nog sympathieker dan hij online al is en we hebben niets gemerkt van zijn psychopathische inslag. De friettent was ook voor ons nieuw maar best gezellig. De recensie laat ik aan Lennard, wil alleen even kwijt dat de hamburger joppiesaus speciaal werkelijk heeeerlijk was.

Na de miet & friet zijn we voor de bep & klep bij ons thuis nog even koffie gaan drinken. Alwaar de hond besloot haar dementie even ten toon te sprijden door een prachtige drol te draaien midden in de huiskamer. Welja, zo maak je altijd een goede indruk op de visite nietwaar. Enfin, zowel kat als hond waren zeer gecharmeerd van heer Lennard, altijd een goed teken (dieren hebben een goede mensenkennis namelijk) en de resterende tijd verliep redelijk normaal verder. Geloof ik…

Vond het in elk geval erg leuk Lennard te mieten, kan het iedere frietliefhebber aanraden.