Onlangs hadden een van te voren aangekondigde energiestoring. Vervelend aangezien alles behalve het gasfornuis op electra loopt, dus ook de verwarming uitvalt en er hier niets maar dan ook niets meer te doen is. Nou is dat maar een middag en inmiddels is alles wel weer ingesteld (de tijden vallen overal vanaf). Maar wat schetst vandaag mijn verbazing, weer zo’n aankondiging! Donderdag 9 december zullen we opnieuw tussen 13:00 en 16:30 geen electra hebben.

Welke debiel heeft bedacht dat dat soort onderhoudsprojecten midden in de winter uitgevoerd moeten worden!?!? :stupid:

Deze keer heb ik niets te ondernemen dus kan ik alleen of een boek gaan lezen bij kaarslicht of gaan slapen. Plus dat het hier met enkel glas, op een hoek en boven de boxen (fietsschuren, hoe noem je ze) vrij snel afkoelt. Ook voor de vriezer is het niet grandioos. De spullen blijven bevroren genoeg, alleen zit er wel kristalvorming overal op.

Enfin, ik heb er goed de pest over in! Dat moet toch wel wat beter opgelost kunnen worden met noodaggregaten ofzo?