Zoveel geblaat gisteren dat ik even niets zinnigs (of onzinnigs) op mijn beeldscherm kan toveren op wat ‘en toen ..’ verhalen na. Daar zal ik u dan ook mee vervelen, voor de gezelligheid enzo ..

Enfin, als het goed is hebben we laatste energieonderbreking nu achter de rug. Bij navraag bleek het te zijn voor een nieuw Outlet centrum wat hier gebouwd gaat worden. Ben ik helemaal voor want = werk + goedkoop winkelen. Was meteen milder gestemd over het in de stilte zitten wachten op niks en heb mijn boek uitgelezen gekregen. Dat laatste is ook wel weer jammer, ineens is het op en uit. Moet altijd even wennen aan het overschakelen op een ander boek, genre of schrijfstijl. Gelukkig heb ik tegenwoordig een slecht geheugen, dus volgend jaar kan ik de serie gewoon weer opnieuw gaan lezen met net zoveel plezier. Zou dat de ziektewinst zijn waar die artsen het over hebben? 😉

Heb vanavond de Tomos snorfiets gezien die ik hoogstwaarschijnlijk ga besturen. Een echte oldtimer uit 1967 met piepkleine wielen en een erg cool zadel en stuur. Heb me wild gezocht aan foto’s op het net van een vergelijkbaar exemplaar maar dat is niet gelukt. Even wachten tot ik hem echt in bezit heb dus. En nee, het is geen barrel. De motor is net gereviceerd en het frame opnieuw gespoten en toen kocht de eigenaar een stoere sportwagen en gaf niets meer om de snorfiets. Mazzel voor mij en ik ben er helemaal weg van.

Verder lijkt mijn geheugen meer kuren te vertonen dan normaal, zegt mijn omgeving tenminste en ik geloof ze maar. Vertel blijkbaar dingen dubbel, herinner me zaken verkeerd of iets is me totaal ontgaan. Mocht u dat hier ook merken, excuus. Het zal wel weer bijtrekken.

Fijne vrijdag, bijna weekend!