Zie hier De Gestopte Roker: “de site die in de geest van Theo van Goghs De Gezonde Roker de strijd voor het werkelijk vrije woord gaat voortzetten. Ons enige mission statement is: wij schrijven wat wij willen zeggen en niet wat elites en/of andere duistere machten verordonneren, zoals de gevestigde media steeds consequenter doen. Iedereen die nog meent dat de krant, de tv en de radio onafhankelijk zijn, is niet goed bij zijn hoofd.” Naast columns van verschillende personen uit allerlei hoeken (van Micha Kat tot Oscar Hammerstein die de site ook sponsort) kunt u met vragen terecht bij de Cyberimam.

Tja .. Moet zeggen dat het toch een geheel andere uitstraling heeft dan De Gezonde Roker van Theo van Gogh, maar wellicht is dat ook de bedoeling. Het heeft wat weg van een culturele Geen Stijl, zonder de mogelijkheid comments vol te plempen …