Begin december besloot ik eindelijk mijn 2 vervolgafspraken(ben al vanaf maart aan het uitstelllen) en een controle afspraak bij het ziekenhuis toch maar te maken en bij gebrek aan vervoer die maand wilde ik alles plannen in januari. Elke receptionist reageerde daarop alsof ik gestoord was en drie van die reacties op een dag, dan ga je je ook wel gestoord voelen. Begrijp nu de reactie pas, vrijwel iedereen probeert zijn afspraken nog in december geduwd te krijgen natuurlijk, volgend jaar gaat de no-claim in en centen zijn belangrijker dan gezondheid tegenwoordig. Enfin, die no-claim raak ik sowieso kwijt dus wat maakt het uit.

Kon wel plots erg ruim kiezen uit dagen en tijdstippen. Maar of dat nu zo’n goede ontwikkeling zal blijken ..

Toevoeging: Alsof de hele no-claim regeling en het begrip ‘omgekeerde solidariteit’ (de zwakkeren mogen wel eens iets terug doen voor de sterkeren) nog niet debiel genoeg is, kwam Hoogervorst vanavond op het nieuws extra bewijzen wat voor een slamiel hij wel niet is. Letterlijk “Laat mensen nou eens uit hun doppen kijken en verzekeringen vergelijken. Dan behalen ze zelfs vast wel een voordeeltje door een goedkopere verzekering te vinden. En de verzekering moet iedereen accepteren” Ja LUL, de basisverzekering ja! Maar voor het aanvullende pakket geldt die acceptatieplicht niet en laat dat nu net zijn wat die zwakkere wel nodig heeft!