Elk jaar hoor ik her en der een hoop geneuzel over het wel of niet krijgen van kerstpakketten en nog vaker over de inhoud. Zelf nooit last van gehad, ik kreeg gewoon nooit een kerstpakket. Bijbaantjes stopten vaak net voor kerst en gingen dan in januari verder. Mijn laatste baan vergat het omdat ik thuis werkte, raakte het een keer kwijt (waarop een collega een CD-bon opstuurde, wat wel weer keilief was) en de laatste keer werd het me expres onthouden omdat ik nu eenmaal een advocaat op ze afgestuurd had (dat krijg je als je zonder meer ontslagen wordt in dezelfde minuut dat je een ziekmelding doet).

Maaaaaar…nu ik in de WAO zit en dacht nooit of te nimmer nog een kerstpakket te krijgen, kreeg ik er toch een! Van het Algemeen Dagblad, omdat ik aan het lezerspanel deelneem. Met een pen vol spam, een keycord met nog meer spam en een VVV-bon. Who cares, ik vind het helemaal leuk 🙂

Wat zat er in uw pakketje dit jaar?