[[image:vuurwerk.jpg::right:0]]Het moge duidelijk zijn, deze pauperbuurt had de oliebollen gelaten voor wat het was en bakken geld uitgegeven aan vuurwerk. Prachtig, hard en onnoemelijk veel meer dan voorgaande jaren. Dat was genieten dus voor een half uurtje. Daarna zagen we geen drie meter meer vooruit van de kruitdamp en begon ik aardig te wankelen van de kinderchampagne 😉 De hond was er niet zo gelukkig mee allemaal en had de volle asbak door de kamer gerold, maar een snoepje en wat knuffels maakten de nacht weer helemaal goed. Gelukkig hoort ze het meeste van het geknal niet, dat scheelt alweer een hoop. Vuurwerk is maar niks voor diertjes.

Verder zijn we letterlijk goed begonnen. Nooit doen we mee aan de staatsloterij maar deze keer wel. En toch maar mooi 200 euro gewonnen! Geeft vast wat ademruimte en hopelijk blijkt een goed begin inderdaad het halve werk. Wij zien het als goed voorteken in elk geval. Dat er veel voorspoed moge volgen. Ook voor u natuurlijk …

Hoe heeft u uw oud & nieuw doorgebracht en zitten alle vingers er nog aan?

PS: vandaag, 14:00 op SBS6, Lakeside 2005. Let’s play darts!!!