Bent u niet gewend he, CiNNeR die zo weinig te zeggen heeft. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Gisteren was Stefan jarig en die had natuurlijk recht op mijn geheel onverdeelde aandacht. Vervolgens gaf mijn host storing en nu is het alweer zondag. Straks nog even de finale Lakeside 2005 (Barneveld – Adams) meepakken en tee dee hee, dan komt er wel weer wat logtijd vrij denk ik. Heb verder geen enkel nieuws meer gevolgd en moet bekennen, dat was best even lekker rustig.

Overigens was dat ‘medische experimentje’ wat ik vrijdag noemde niet zo eng als het wellicht klonk. Ik heb medicijnen (L-carnitine) uitgeprobeerd die iets verbetering zouden kunnen geven wat betreft ME. Helaas reageerde mijn lichaam op een minimale hoeveelheid alsof ik een flinke overdosering nam en dat effect werd met de dag erger. Na een kleine week ben ik er dus maar mee gestopt. Voorlopig ga ik alleen nog maar aan de acceptatie denk ik.

U nog iets nieuws in uw leven geprobeerd onlangs?