Inderdaad blijft het wat aan de rustige kant hier, zeker op lifelog gebied. Sowieso heb ik gebrek aan energieke tijd momenteel. Op lifelog gebied is het verder nogal rustigjes, het enige wat me bezig houdt is gezondheid of vooral, gebrek daaraan. Mijn lichaam werkt minder mee dan normaal al het geval en moet zeggen dat de lichamelijke klachten me wat boven het hoofd aan het groeien zijn. ME en Fibromyalgie is wel lastig genoeg, atrose erbij maakt het er niet beter op. Kachel maar wat lullig rond de laatste tijd (onlangs leek een senior met rollator me voorbij te vliegen) en mijn plan om wat lossig te gaan bewegen resulteerde in door mijn rug gaan en twee dagen vloekend niets doen. Maandag ga ik nog maar eens om begeleiding van welk soort dan ook zeuren, heb het gevoel in een spiraal naar beneden te vallen. Er is welliswaar weinig aan te doen allemaal maar toch. Beetje kleppen en wat tips om het allemaal wat beter te gaan doen zou niet weg zijn. Mijn conditie moet wel embarmelijk zijn inmiddels en ook mentaal begint het wat weg te zakken zo. Tegenwoordig krijg ik een diagnose en verwacht men dat ik een medische encyclopedie ben geloof ik. Bovendien bleek mijn bloeddruk opnieuw te hoog (165/95), dus ook daar maar over babbelen.

Anyhoe, het zal voorlopig wel wat rustiger dan normaal zijn hier. Ik moet me gewoon nog aanpassen aan nieuwe beperkingen en tja, even balen over alles denk ik. Zal er binnenkort wel mijn weg in vinden en dan volgt het frequenter loggen (en logs lezen) vanzelf wel weer.