Degene die zondagnacht in Rijswijk vanaf een viaduct een stoeptegel liet vallen waardoor een passerende automobiliste uit Uden dodelijk werd getroffen, moet zich melden bij de politie. Dat zei minister Peijs (Verkeer) zaterdag. Zij veroordeelde het incident scherp en nam het woord moord in de mond.

Toch denkt ze dat de daders zich zullen melden. “Laat ze maar laten zien dat het dat niet is”, zei ze zaterdag voor BNR Nieuwsradio. “Ik ben ook bereid te geloven dat een of ander jong mens de consequenties van zo’n daad niet overzien heeft, en dat het dus niet met voorbedachte rade is geweest.” Verder ..

Die minister Peijs toch, ze is me er eentje. Ja inderdaad. Dezelfde minister die hoopte dat er veel files op de nederlandse wegen kwamen te staan omdat het dan goed gaat met dit land. De daders zullen zich wel snel melden nu denk ik …