Vanmiddag de betablokker gekregen waar ik morgen mee ga beginnen. Toch maar de bijsluiter doorgploegd maar wat wordt je daar naar van zeg. Niet zozeer van de bijwerkingen maar vooral door ‘Redenen om xxxx te gebruiken’. Allemaal zaken die ik niet mankeer maar ik wil er ook helemaal niet over lezen! Apotheek was wat in de war trouwens. Tegen Stefan hadden ze gezegd dat ik het maar ‘s avonds moest innemen maat dat bleek toch echt ‘s ochtends te moeten zijn. Altijd fijn, die goede service van de Kringapotheek!

Verder stond er vanmiddag plots ende onaangekondigd een monteur voor mijn neus om de radiator te vervangen. Dat was snel gebeurd en nu klinken de verwarmingsbuizen als watervalletjes en vallen de radiotoren helemaal om de haverklap uit. Monteur kreeg duidelijk een sik van mijn gelul over alles wat hier mis is. Vooral te merken aan de enthousiaste en nietszeggende ‘ja!’ toen ik zei ‘en nu moet je ook nog de hele tijd mijn gelul aanhoren’. Wat kan hem het ook schelen inderdaad hoewel wat unfair, hij moest wel een hoop kwijt over hoe slecht het vorige onderhoudsbedrijf wel niet was en hoeveel werk zijn bedrijf nu had om alles op te lossen. Dat hoor ik toch ook maar iedere keer aan nietwaar. Morgen toch maar weer de telefoon in want deze monteur kwam alleen maar voor vervangen van de radiotor in de gang en verder niets.

Wat is er toch met internet aan de hand vannacht, krijg bij vrijwel geen enkel log het reageersysteem tevoorschijn :tap: