Ik hoef u de overdadige hoeveelheid links naar nieuwssites niet te bezorgen denk ik, het kan u vrijwel niet voorbij gegaan zijn. Het NOS nieuws opende er zelfs mee: de gezondheidsraad verklaarde na onderzoek dat CVS wel degelijk een ernstig invaliderende ziekte is. (Het gehele rapport vindt u hier in .pdf)

Toegegeven, voor mij is dat geen nieuws. Maar wat een nieuws! En wat een krachige mevrouw Borst die overtuigend weet te vertellen dat artsen maar ook werknemers en arbo-artsen hier veel serieuzer mee om moeten gaan. Inderdaad, inderdaad! Er zijn geloof ik nog wat haken en ogen in verband met Cognitief Gedrags Therapie maar dat mag mijn pret vandaag niet drukken. Wel zonde voor de mensen die inmiddels al uit de WAO gedonderd zijn omdat ze geen ‘echte’ ziekte zouden hebben. Hopelijk helpt dit hen in beroepsprocedures die nu aan de gang zijn.

Iedereen die me gemailt heeft met dit bericht, hardstikke bedankt dat u meteen aan mij dacht!!