In plaats van het gebruikelijke weblogstokje kreeg ik een weblogdildo naar mijn hoofd gesmeten. Waarom ook niet, sex doet het altijd goed ..

Heb je ooit een hulpmiddel gebruikt tijdens de sex?

Wat een slamiele vraag! Het antwoord zal in bijna alle gevallen volmondig (euh?) ‘ja’ zijn en levert zo op zich zelf niets interessants op. Eigenlijk wil men waarschijnlijk weten welk(e) hulpmiddel(en) er dan wel niet gebruikt is (zijn). Of hoe deze hulpmiddelen dan ingezet zijn. Maar goed, dat was de vraag niet.

Om u toch een beetje tegemoet te komen: ja natuurlijk. Van wasknijpers tot vanillevla, dildo’s tot ‘eetbare massage-olie’ (overigens geen aanrader!!). Ik ben zelfs in het bezit van mijn eigen hondenriem. Nee daar kan ik verder niet over uitwijden, mijn vader leest hier ook mee …

Zou je overwegen om (opnieuw) een hulpmiddel bij de sex te gebruiken?

Zekers. Het zou toch zonde zijn om al die spulletjes te laten verstoffen nietwaar. Behalve de eetbare massage-olie dan.

Wat is je meest ondeugende fantasie/kinky wens?

Mijn vriendje betrappen met een andere man waarna zij beiden wat goed te maken hebben met me, dat lijkt me wel iets …

Van wie heb je dit gekregen?

MeisjeMeisje, ranzig ding!

Aan wie geef je de dildo door?

Dat is wel de moeilijkste vraag meteen. Hopelijk kan ik Suffie daartoe overhalen. Maar iedereen die wat kwijt wil mag hem gerust ook overnemen.