Nou nou, ik heb me werkelijk gek gelogd vandaag. U kreeg het niet meer bijgelezen zeker? Dat krijg je er nu van, omvangrijke rapporten doorploegen. Debsel vroeg in mijn commentaarsysteem: ‘Heb je daar nou wat aan, zo’n rapport lezen’. Precies de goede vraag eigenlijk. Nee, daar heb je geen moer aan geloof ik. Het was vermoeiend en verwarrend, dimde mijn positieve stemming door de haken en ogen die dan duidelijk naar boven komen (en waar ik gewoon lekker niets over ga loggen) en koste een heleboel tijd die ik veel leuker had kunnen besteden (door te pogen u te vermaken bijvoorbeeld). Normaal gesproken vind ik het wel heel interessante kost en ik mag me graag verdiepen in dit soort zaken hoor. Vandaag alleen even niet.

Vandaag heerst het gevoel dat ik er als individu allemaal ook niets aan kan doen. Griezelig, daar heb ik niet vaak last van.