Het mag wel in de krant, deze keer kwam er zomaar een aandoening rollen uit een medische test. (Dat verwacht je toch niet meer he). Met een prachtige ende onmogelijke naam: ‘erythema annulare centrifugum’. Wel wat flauw, het is feitelijk een uiting van een onderliggend probleem. En dat .. dat kan dan weer van alles zijn.

Gekke is dat de dermatoloog zeker weet dat het niets met de ME te maken heeft terwijl ze mijn specifieke klachten verder niet kent en dacht dat ME jaarlijks getest werd met een bloedtest (we wished!) Dus hoe zeker ik daar van moet zijn .. Meestal zoeken ze niet erg ver naar de eventuele oorzaak. Opnieuw flauw eigenlijk. Mijn ogen mankeer ik iets vergelijkbaars en ook mijn evenwichtsorganen functioneren niet goed terwijl er geen beschadiging is. Dus zelf begin ik toch te denken dat er wel enige samenhang te bespeuren moet zijn.

Niet dat ik daar iets aan heb ofzo …