@!&%$$@@!! zou ik willen zeggen. Sinds mijn host een en ander heeft verhuist ben ik af en aan wel of niet zichtbaar, ook afhankelijk van welke provider je hebt. Blijkbaar hangt niet overal de juiste nameserver aan met als gevolg dat af en toe mijn domein gekoppelt wordt aan een domainchecker in plaats van mijn site ruimte. Natuurlijk komt dat het meest voor in samenhang met mijn eigen provider waardoor het kan voorkomen dat ik zelf de enige ben die niet op mijn eigen domein kan. Het is nogal wisselvallig, zo ben ik een uur verdwenen en zo kan ik er weer een uurtje op. Lullige bijkomstigheid is dat mijn mail ook af en aan uitvalt waarbij ik niet altijd zie dat de mail eruit ligt of de ander niet altijd een bounce bericht krijgt.

Enfin, rotzooi dus. Stefan heeft dit vorig jaar meegemaakt en mocht anderhalve maand gefrustreert zijn. Hopelijk wordt het bij mij wat sneller opgelost. Enfin, heeft u mail gestuurd maar krijgt u niets terug dan heb ik hem waarschijnlijk niet ontvangen. Verder is het even afwachten wanneer dit echt opgelost is ..

Update: het gekke is ook dat de ene keer https://www.cinner.com het niet wil doen en de andere keer https://cinner.com niet, soms beiden niet. En dat een deel van u continue een blik kan werpen hier, sommigen nooit en ikzelf maar af en toe. Kan iemand mij uitleggen waar dit over gaat?