De griepgolf die Nederland de afgelopen periode heeft geteisterd is officieel uitgegroeid tot een griepepidemie. Dat heeft het Nationaal Influenza Centrum (NIC) vrijdag gemeld. Er is sprake van een griepgolf als er meer dan 15 op de 10.000 mensen met griep bij een arts langs zijn geweest.

Blijkbaar is het Zuiden het ergst getroffen door de griep en ligt het werkelijke aantal griephebbenden hoger (niet iedereen gaat naar de huisarts). Het zal u bizar in de oren klinken maar ik ben blij, dit jaar geen griep voor mij! Gevaarlijke uitspraak en ik zit nu dan ook druk alles af te kloppen en zout over beide schouders te gooien. Ik denk dat ik maar niet meer naar de supermarkt ga enzo, je weet het maar nooit … Afgelopen twee jaren kreeg ik zwaar griep ondanks de griepprik en ik wil ut niet!

Voor de vele lezers die inmiddels wel tegen de griep aangelopen zijn, heel veel beterschap!!