Ok, ik weet wel dat Nederlanders nou eenmaal graag geld besparen en Balkenende II staart zich er helemaal blind op. Maar dit draagt wel weer erg ver. Polygamie bespaart de overheid geld?!

Polygamie kan de overheid veel geld besparen als het gaat om gesubsidieerde kinderopvang. Liefde is iets uit het verleden dat geen enkele garantie biedt op levensgeluk. Dat stelt de Tilburgse hoogleraar psychologie en gezondheid A. Vingerhoets donderdag in Univers, het weekblad van de Universiteit van Tilburg. Verder lezen Natuurlijk betreft het alleen mannen die meerdere vrouwen zouden moeten hebben om de vrouw te ontlasten. Echt een redenering voor een zwijn van een vent dus. Een polygame vrouw met harem zou het tenslotte nog beter voor elkaar hebben en als zij haar mannen allemaal aan het werk schopt, meer belasting binnen brengen ook!

*CiNNeR ziet het helemaal zitten*