Nee het is geen grap, vandaag hebben Stefan en ik alweer vier jaar ‘verkering’! Of eigenlijk: zagen we elkaar voor het eerst – na een middag plus avond/nacht hevig chatten – in een homokroegje waarbij ik over het hoofd had gezien dat ik concurrentie van de halve kroeg zou hebben, neukten we vervolgens (met condoom) de pannen van het dak en zijn aan elkaar verslingerd gebleven.. Ja ja, lust liefde is een mooi iets!

Moet zeggen dat de afgelopen vier jaar aanvoelen als minstens twintig, zoveel is er met en om ons heen gebeurd de afgelopen vier jaar. Had hij van te voren geweten wat er op mijn en dus zijn pad zou komen, was het bij een one-night stand gebleven denk ik. Verliefdheid blijkt echter een psychische stoornis te zijn en dat verklaart wellicht een boel. In elk geval ben ik binnen twee maanden bij hem ingetrokken en is ME en ADHD een betere combinatie gebleken dan menigeen dacht.

Wie zegt dat internetliefdes en snelle sex geen lang leven beschoren zijn?