(Over ziek zijn en al wat daar, eventueel vaag, mee samenhangt)

Verhuizing

Zo’n twee en een halve maand geleden begon ik hier als gastlogger met deze rubriek. De bedoeling was een aantal columns te schrijven over mijn ervaringen met doktoren, instanties, ziek zijn en mijn transplantatie. Dat zouden dan serieuze stukjes met een luchtige ondertoon moeten worden. Dat laatste is in de loop van de tijd ietwat op de achtergrond geraakt, het nadenken over de problemen die ik had gehad, en soms nog heb, maakte het moeilijk om die luchtige toon te blijven vasthouden.

Inmiddels waren echter mensen die op mijn columns reageerden en anderen die ik bij diverse logs tegenkwam mijn schrijfsels blijkbaar zo gaan waarderen dat ze gingen proberen mij over te halen een eigen log te beginnen. In de loop van februari is ze dat uiteindelijk gelukt.

Omdat de “Nee hier word je betervan” columns toch wel redelijk serieus waren en af en toe behoorlijk serieuze reacties opriepen wilde ik niet het risico lopen dat er iets mis ging met de logs of de reacties doordat ik voortdurend met de template aan het stoeien was. Daarom is deze rubriek in eerste instantie bij CiNNeR blijven verschijnen.

Nu heb ik echter wat meer vertrouwen in mijn vaardigheid om terminale crashes van mijn log te voorkomen. Ik ben daarom een paar weken terug begonnen de hier verschenen columns op in versneld tempo op mijn eigen log te herpubliceren. Om te voorkomen dat ze vlak na elkaar hier en op mijn eigen log gaan verschijnen, wordt het nu tijd met de publicatie bij CiNNeR te stoppen en verder volledig verder te gaan op mijn eigen log.

Ik loop nog een aantal columns achter. Maar als ik eenmaal bij ben is er nog genoeg om nieuwe afleveringen over te publiceren. Over nieuwe ontwikkelingen, over de regels waar je na transplantatie mee te maken krijgt, over wat er zoal misgaat op medisch gebied enz.
Hopelijk zorgt de mogelijkheid die ik nu heb om tussendoor ook over andere onderwerpen te schrijven ervoor dat ook de luchtige toon weer teruggevonden wordt.

Rest mij nog Cin hartelijk te bedanken voor de geboden gastvrijheid. De gastvrijheid die er feitelijk tegelijkertijd de oorzaak van is dat deze rubriek nu gaat verhuizen.

Ik hoop dat iedereen van mijn aanwezigheid hier heeft genoten en dat ik jullie nog eens terug zie op mijn eigen log: Goin’ for Broke. Ik zal in ieder geval een trouw lezer van CiNNeR blijven en hier ook geregeld mijn stem nog laten horen.

TOT ZIENS.