De politie heeft vrijdag een man gearresteerd die wordt verdacht van het ernstig mishandelen van tientallen dieren. De verdachte mishandelde de dieren tussen 2000 en 2004 in de omgeving van Enschede en Oldenzaal. Hij zou inmiddels enkele mishandelingen bekend hebben. Dat heeft de politie maandag verklaard.

Een groot deel van de mishandelingen waar de verdachte voor is opgepakt bestonden uit het steken van paarden, pony’s en schapen in hun geslachtsorganen. Sommige dieren overleefden dit niet. Naar aanleiding van de herhaaldelijke mishandelingen besloot de Dierenbescherming een beloning uit te loven. Verder ..

Jammer dat de man alleen maar voor een rechter gezet wordt. Hopelijk weten celgenoten wel raad met deze mijnheer. Beter zouden we hem in een weiland vast zetten aan een rolletje prikkeldraad en dan zijn in- en uitgangen even bewerken met och .. een roeispaan ofzo.

Dit zijn de dagen dat Pistolen Paultje extra gemist wordt …