Er is er een jarig hoera, hoera,
dat kun je wel zien, dat is ikkeeeee!

Drie-en-dertig alweer. Mooi getal, kan je omdraaien en dan ben je toch net zo oud dus (ja dat heeft een sjieke naam maar die is me even ontschoten). Voel me momenteel meer een huissloof dan een jarige Job eigenlijk. (En wat is dat toch met die Job, was hij de enige die zijn verjaardag vierde ofzo?) Bizar dat jarige mensen zich eerst gaan uitsloven om hun huis toonbaar te maken zodat de visite er een nog grotere ravage van kan maken dan daarvoor al het geval was. En eigenlijk vier ik het niet eens! Maar er komen toch wat mensen langswaaien dus met een beetje mazzel krijg ik er weer een leuke avond (en een hoop statiegeld) voor terug.

Nou mensen, vergeet niet te denken herdenken enne .. drink er ook een op mij zou ik zeggen 😀