Pffff, een mens kan zichzelf maar gestoord maken. Zelf kan ik er slecht tegen als iets zou moeten werken maar dat niet doet. Zoals de mail notifications die plots niet meer werken in mijn wordpress installatie. Heb nu wel alles uit de kast getrokken denk ik, tot een geheel nieuwe installatie en upgrade aan toe. Met als enige resultaat: vierkante ogen, een hoog ‘zal-ik-mijn-monitor-eens-uit-het-raam-gooien’ gehalte en vele verloren uren.

Je zou denken dat het geen halszaak is verder. Dat is het eigenlijk ook niet, maar ik kan me er gewoon niet los van maken. Ik vond het een handige optie, het hoort te werken dus moet en zal en moet ik het werkend krijgen. Jammer daarbij is dat ik maar weinig verstand van php heb dus me wezenloos moet zoeken naar tips van anderen. Dus voor hetzelfde geld ligt de oplossing toch stiekem in een simpel hoekje maar kan ik het gewoon niet gevonden krijgen.

Enfin, ik zal het even moeten opgeven. Hopelijk leidt ‘Desperate Housewives’ (hoe passend) me nog af voor ik frust ga slapen…

U ook in het bezit van een neurotische tik?