Het spijt me te moeten mededelen dat alle comments van de afgelopen drie jaar compleet foetsie zijn. De problemen onlangs op mijn host hebben geresulteerd in een kapotte database en het was kiezen of delen: De comments behouden met als consequentie enige kaduke onderdelen achter de schermen (onder andere een spammende database) of alles werkend als een zonntje maar helaas zonder de comments.

Ik zal nog wat rondvragen om te kijken of de corrupte tabel nog gerepareerd kan worden door deze of gene. Maar zoals het er nu uit ziet is het gewoon jammer ende helaas. Hopelijks las u niet al te vaak een discussie terug en ik beloof bij deze plechtig vaker backups te gaan maken maar vooral altijd de een na laatste backup ook te bewaren. In elk geval zijn de verdere problemen opgelost en kan ik rustiger gaan slapen 😉

*Hoe vaak leest u eigenlijk discussies of commentaren terug?*