Ok ok, ik neem alles wat hieronder staat maar snel terug. Het is welliswaar nog steeds domme pech maar tevens was het ook wel gewoon een nieuwigheidje op die Harde Schijf. Tegenwoordig heb je namelijk naast een ATA een SATA (serial ATA) aansluiting. De laatste is nieuwer, sneller, leuker maar helaas … niet geschikt voor mijn moederbord waar alleen een ATA-kabel op kan.

Blijf het wel wat lullig vinden moet ik bekennen. Er staat nergens te lezen dat het om een nieuwigheidje gaat en overal waar ik de schijf opzocht kreeg ik specificaties van een ATA kabel te zien!! Sterker, de eerste helpdesk-medewerker die ik aan de lijn kreeg dacht oooook dat het om een produktiefout ging. Pas toen ik bij de afdeling retouneren aankwam bleek ik gewoon een ‘verkeerde aankoop’ gedaan te hebben.

In dat geval kost omruilen me dus wel portokosten (een slordige dertien euro werd voorspelt) of moet Stefan een dezer dagen naar de winkel racen om hem om te ruilen. Na al dit nieuws bezonken te laten hebben, heb ik besloten maandag nog een poging te wagen om hem kosteloos omgeruilt te krijgen via de post. Tenslotte is hun informatie niet best en als een eigen medewerker al niet op de hoogte is, hoe had ik dat dan moeten zijn?

Enfin, voel me toch wel een beetje dom …