*Grmbl* (en dat is zeer zacht uitgedrukt). Krijg ik vandaag mijn lang verlangde Harde Schijf binnen, zit er geen connector op om een kabel aan te kunnen sluiten?! In eerste instantie dacht ik dat er gewoon een andere kabel op moest, dat het om een ‘nieuwigheidje’ zou gaan (die niet meer met pinnetjes werkt ofzo). Maar na me het schompes gezocht te hebben op internet vond ik de cable specs en zou er toch echt een doodnormale kabel op moeten. Oftewel, ik heb weer eens een bizar exemplaar binnen gekregen.

Fijn, dat wordt een hoop heen en weer sturen. (Waarvan ik de kosten eigenlijk niet wil dragen!) Hopelijk kan het opgelost worden voor woensdag, dan vertrek ik twee tot drie weken naar Almere namelijk.

*Gaat zitten balen als een stekker die niet past*

Aanvulling: Voor de mensen die zich afvragen wat ik in hemelsnaam in Almere ga doen. Ik ga bij mijn vader logeren aangezien hij volgende week donderdag geopereerd wordt en ik dan zo dicht mogelijk in de buurt wil zijn.