Yay! We zijn toch maar overstag gegaan voor de mobiele hype waar iedereen in lijkt te verkeren (als enige een vaste telefoonaansluiting hebben, is een dure hobby tegenwoordig). En met een mobiel abonnement komt een mobiele telefoon. En met zo’n mobiele telefoon kun je heeeeeel leuk spelen! Yay!

Het lijkt wel meteen een technische inhaalslag trouwens. Bluetooth? WAP? GPRS? MMS? EMS? Whatever. Ik richt me op de bluetooth, dat is gratis 😀

Toch hoor ik er niet helemaal bij volgens de winkel. Dit model is tenslotte al een half jaar oud! Het idee dat ik al minstens vijf, zes jaar met dezelfde telefoon rondliep waar je alleen maar mee kon bellen gaf de verkoper rillingen van horror. En dat ik niet het nieuwste van het nieuwste wilde begreep hij ook niet erg. Maar goed, ik vinum mooi en we kregen er een DVD-speler bij.

Eigenlijk is het een bezopen wereldje …