Wat een ^$#$#^%@@*&!!dagen. Morgen wordt mijn vader geopereerd en daarvoor zou ik in Almere gaan logeren. Alles stond al klaar en ik zou om een uur of een op pad gaan. Maar vannacht werd een van de katten ernstig ziek. Zij heeft al een auto-immuunziekte en nu heeft ze of een tumor die tegen de hersenen is gaan aandrukken of vannacht een hersenbloeding gehad. Zal niet beschrijven hoe en wat, in letters op beeld komt het heel anders over dan hoe het in elkaar steekt.

In elk geval heeft ze een extra injectie gekregen en moeten we simpelweg afwachten hoe ze het gaat doen. Hoewel kleiner dan de kans dat het niet goed afloopt, is er nog wel een goede kans dat ze opknapt en tijd moet dat leren. Ik kon haar niet alleen thuis laten zo dus morgen ben ik niet in de buurt van mijn vader. Wat een verrotte keus om te maken.

Hopelijk trekt de verbetering zich door en goed genoeg om zaterdag alsnog naar Almere te gaan. Verder modderen we maar even aan met zijn allen.

Voorzichtige Update: Dolly lijkt wel de goede kant op te gaan en als ik heel eerlijk ben, had ik dat niet verwacht en zeker niet zo snel. het geeft de burger moed in elk geval ..