CiNNeR is wat van de wazige en de warrige. Honderd gedachten tegelijk maken een warboel van mijn brein en ik heb al vier verschillende verhalen geschreven, gepost en meteen weer gedelete. Ik zou eigenlijk moeten gaan slapen maar omdat ik vannacht heb doorgehaald met Dolly en vanmiddag een dutje uitliep tot zes uur slapen, ben ik nu te wakker. Bovendien nerveus en van de piekerige wat een goede slaap niet bevorderd. Stiekem het gevoel dat ik niet mag klagen, mijn vader is degene die het ziekenhuis in gaat tenslotte. Maar ik kan me er niet aan onttrekken dat er wel genoeg gebeurd is. En dat ik langzaam aan toch wat gestoorder dan gemiddeld aan het geraken ben. De bakken warme chocolademelk zijn bijna niet meer aan te slepen zo.

Nou ja, niets nieuws onder de zon dus.

Kan het allemaal niet eens uitleggen en wie weet moet ik dat ook niet proberen op een publiekelijk log. Het is maar een vreemde behoefte om je ziel en zaligheid over de wereld te willen verspreiden.

Tot zover een totaal nutteloze posting …