Heb bij ‘ziekenhuisperikelen’ al een – deels zelf en deels door de chirurg veroorzaakt – misverstand rechtgezet en verder gaat het erg goed. Mijn vader is even uit bed geweest, is een deel van de bedrading al kwijt en was erg goed gehumeurd. De chirurg bleek verder goedgemutst over het resultaat en de toekomst, zo willen we dat graag horen.

Dolly is ook goed opgeknapt en ik moet zeggen, supersnel ook. De dierenarts had gewaarschuwd dat dat een questie van een flink aantal weken zou zijn maar zij deed het in twee dagen. Haar linkeroog wijkt nog maar een klein pietsje af als ze je lang aankijkt (in tegenstelling tot woensdag toen het totaal naar buiten stond) maar de rest is helemaal in orde.

Dus ikke blij ende gelukkig. Zaterdag ga ik een tweede poging doen in Almere te geraken en nu maar even de warmte wegspoelen. Iedereen tnx voor het meeleven en opbeuren!