Nou mijn vader is geopereerd, ‘uitgeslapen’ en ligt op de afdeling. ‘Technisch gezien is de operatie goed gegaan’ vertelde de chirurg en niet geheel zonder reden bleek. Want wat is het geval, er is bij de vorige operatie iets nagelaten wat de directe veroorzaker is voor deze operatie!? De chirurg deed er maar verbaasd over allemaal maar het was toch echt dezelfde die de vorige twee operaties heeft gedaan. Waarbij de eerste keer ook al een inschattingsfout werd gemaakt die mijn vader toen bijna het leven koste. En dit heeft aardig schijn van een tweede fout.

Houd me ten goede, er moet nog een echt gesprek komen met de arts. Maar vooralsnog heeft mijn vader tussen het knikkebollen en warrig doen van de narcose, behoorlijk de pest in. Maar goed, hij is er verder goed doorheen gekomen dus heeft deze stap in elk geval vast achter de rug.

Ok, laat ik maar beginnen te zeggen dat ik een voorbarige sukkel ben, dan is dat vast achter de rug 😉 Mijn vader heeft vandaag een gesprek met betreffende arts gehad en de zaken zijn en duidelijker en anders dan ik gisteren dacht. Er is vorige keer geen fout gemaakt, er is iets gebeurd wat normaal nooit gebeurd en dat gaf problemen (ja ja, het wordt almaar vager). Hou het er maar op dat er iets verkleeft zat wat normaal dan ook nooit meer los gaat en bij mijn vader toevallig net wel met alle problemen vandien. Het euvel is alleen geweest dat de chirurg erg warrig communiceert soms waardoor er een misverstand ontstond over wat er wel en niet kon en wat er moest gebeuren.

Enfin, het is nu dus alleen maar jammer dat we een tijdje een verkeerd beeld hadden van hoe en wat. Maar het belangrijkste is dat de operatie dus goed gegaan is en de vooruitzichten prima. Met excuus voor dit vage verhaal maar ik wil u ook niet vervelen met een A4 ana details en uitleg.