Alles zat best mee en de weg was stikrustig dus vlotjes reden we al snel Almere binnen. Om er ‘natuurlijk’ achter te komen dat mijn sleutel beschadigd is en we dus voor een dichte deur stonden. Dan maar eerst naar het ziekenhuis om stiekem langs de verpleegster te glippen (was bij lange na nog geen bezoekuur) en de sleutels van mijn vader op te halen. Maar een uur later kwamen we doorbakken dan binnen vallen.

Stefan had vanavond een stikgoed optreden in Zwolle. Jammer alleen dat hij bij een sprong wat verkeerd neerkwam en zijn knie fors beschadigde. Zijn stem is hij ook kwijt dus hij kan niet eens naar hartelust klagen. Wel een meevaller dat we morgen toch al naar het ziekenhuis moeten ..

Enfin ende ach. Met mijn vader ging het best goed. De resterende slangen en zooi zijn weggehaald en hij loopt voorzichtig wat de kamer rond. Hij gokt er op dat hij donderdag uit het ziekenhuis kan ontsnappen.

Mag het morgen eens wat normaler verlopen … 😀