Mocht u net zo gek worden van al dat gezwets over het Europees grondwettelijk verdrag (wij zijn de enige die het zo omslachtig benoemen?), hier even wat ander nieuws:

“Onbekenden hebben op een kermis in Apeldoorn op klaarlichte dag een reuzenrad weten te stelen.” Nee, niet op hun nek. Ze stalen ‘gewoon’ de truck waar de spullen op lagen.

“Twee Griekse overvallers hebben laten zien dat ze toch nog goede manieren hebben.” Zij bedreigden de bedrijfsleidster van een fastfood restaurant, roofden de kas leeg, dwongen haar terug in haar auto en … zette haar netjes thuis af??

Een 40-jarige vrouw is aangehouden nadat ze bij haar achtjarige dochter een oorlel heeft afgebeten. De Dominicaanse vrouw kwam tot haar daad nadat ze de duivel in het lichaamsdeel meende te herkennen.”

U nog wat bizars te melden?