Vanmiddag gingen we goedgemutst op weg naar het ziekenhuis alwaar mijn vader’s krammen verwijderd zouden worden. Het wachten duurde lang dus dacht ik, ik haal even caffeine vrije koffie in de bezoekersruimte. Tien minuten later en een halve kop verder stond ik te kotsen op de plee met de zekerheid “dat was GEEN caffeine vrije koffie”

Om anderen te behoeden ben ik nog even teruggegaan naar de dames om vriendelijk doch beroerd mee te delen dat er iets niet helemaal goed ging met het apparaat of de koffiebus. Fout! Mevrouw werd verschrikkelijk kwaad, ging net niet stampvoetend maar wel met verheven stem staan te verkondigen dat ZIJ alles goed gedaan had en ik gewoon echte, caffeinevrije koffie ontvangen had. Welja en mijn naam is Sinterklaas en de klant dient ten allen tijden onder het tapijt geveegd te worden?? Te beroerd om dat mens aan te horen heb ik gezegd dat ik niet achterlijk was en dit alleen krijg van een kop caffeine en ben weggelopen. Achter me kregen de dames nog fiks ruzie .. Dat deed me dan nog wel goed.

Enfin, ik ben bijgetrokken, de lust in koffie van welk soort dan ook is me even vergaan, mijn vader is verlost van de 25 krammen, Nederland-Finland werd 4-0 en morgen komt een vriendin mij terug ontvoeren naar huis. Zal mijn vader wel gaan missen maar het is fijn weer bij Steef en de katten te zijn. Elk voordeel heb zijn nadeel inderdaad…