Vaak lees je van weblogs die stoppen omdat de familie zich gaat bemoeien met hun log of vrienden iets over de schrijfsels te zeggen willen hebben. Dat probleem heb ik zelf nooit gehad (er is geen verschil tussen Cin of CiNNeR) maar ik liep vanmiddag tegen iets anders aan.

Voor het meten van bloeddruk klets je meestal even over koetjes en kalfjes en naar aanleiding daarvan zocht mijn huisarts op het net de ‘erythema’ (huidaandoening als uiting van onderliggend iets) op en … kwam bijna meteen bij mijn site uit 😀 De link CiNNeR en Cindy was snel gemaakt natuurlijk en plots betrapte ik mezelf erop na te gaan wat ik er allemaal eigenlijk op zet. Nergens voor nodig en hij gooide het scherm meteen weer dicht zelfs, maar toch. Was voor het eerst dat ik even heb nagedacht over mijn enorme extravertheid op het net.

Enfin, mocht hij toch nog een kijkje nemen een dezer dagen… Hai huisarts!