Eigenlijk dachten we dat hij niet zou komen, maar hij was er vandaag al. De rekening voor zogenoemd ‘aangevraagd onderhoud’. Totaal bizar. Het is de rekening van het onderhoudsbedrijf, gericht en geadresseerd aan de woningbouw(!!), met als factuuromschrijving ‘vervangen radiator wegens lekkage’ die ze simpelweg aan ons hebben doorgestuurd. Met kopie van een pakbon waar enkelen onbekenden een krabbel op hebben gezet als soort van ‘bewijs’. Joost mag weten waarvoor, wij hebben beiden niets getekend en staan er dus ook niet op. Wel is de woningbouw zo vriendelijk geweest er zelf een acceptgiro bij te stoppen die wel aan ons gericht is.

Ik dacht dat we minstens nog de schuld van die lekkende radiator in de schoenen geschoven gekregen hadden maar nee, we krijgen gewoon hun rekeningen opgestuurd. Misschien is dat de manier? Zal de rekening van Gas & Licht eens doorsturen aan de woningbouw, wie weet wat er van komt nietwaar …

Lullig is natuurlijk dat ik er fijn tijd en energie in mag gaan steken om het recht te zetten. Ook lullig dat dit het enige onderhoud is geweest wat wel goed en in een keer verliep om toch zo’n achterlijk staartje te krijgen. Nog lulliger is dat iedereen daar alleen zegt “het staat in de computer dus ik kan er ook niets aan doen”. Ik heb dus maar besloten er een telefoontje aan te wagen. Levert dat niets op stuur ik de hele handel met toelichting terug naar het onderhoudsbedrijf en zoekt iedereen het maar uit.

*Kookt inmiddels niet alleen meer van warmte*