Mocht het ineens bijzonder stil worden van mijn kant, dan zal ik wel een draad hebben doorgesneden of iets ..

*Heeft al beloofd niet met stanley messen aan de haal te gaan*

Update: Bovenstaand stukje was nog niet gepost of de internetverbinding viel al uit. En wat moet CiNNeR in de nacht zonder internet?! Juistem, de monteur uithangen. Het had wel wat voeten in de aarde moet ik zeggen. Toen ik de oude wandcontactdoos voorzichtig van de muur wilde schroeven, viel het gehele ding met een hoop gruis en brokjes steen er al uit. Op zich niet zo erg ware het niet dat er een nieuwe terug op moest. Dat is gelukt door de oude, langere schroeven te pakken maar om nu te zeggen dat het rotsvast zit neuh. Enfin, draad erin, dichtschroeven eh .. hmz, te grote schroeven? Dan ook daar de oude maar voor pakken en yay, dat lukte ook nog zonder dat de boel uit elkaar viel. Tv deed het ook nog dus de wandcontactdoos was goed.

Op naar de splitter. Kabeltje erbij en een ijzeren dingskie wat @home een moersleuteltje noemt maar waar je ternauwernood mee kan sleutelen. Na een hoop gefrot en gevloek zat de boel vast. Mooi, modem eraan en verlengstukje voor de tv-splitter erop. Zelfde gefrot met zelfde soort kabels en hee…deze splitter kunnen geen twee maar slechts een tv-kabel op. ^*%^!! Nou ja, oude tv-splitter proberen dan maar. Hupsa, geen tv-ontvangst meer. Woeaaaaaah!! Dan maar zolang een kabel erop en nieuw verlengsplitdingskie erop. Euh, ook geen tv ontvangst? Enfin, na een hoop gezwaai en gedraai gevonden, de kabel van wandcontactdoos naar eerste splitter wilde niet goed vast. Uiteindelijk is het gelukt maar ik durf er dan ook niet meer naar te kijken, bang dat de boel gaat storen. Nou ja, modem ophangen. Even een zaklampje erbij voor het zicht. Shit, batterijen op!!!! Dan maar bij kerstverlichting.

Een kwartiertje zweten maar dan hangt dat verdomde ding ook. Ok, stekker erin en wachten maar. Even opzoeken welk lampje wat doet. Hee verhip, de lampjes doen allemaal andere dingen dan in het boekje staat??? Nou ja, kan een uurtje duren dus even wachten maar….


Hmz, zal ik hem gewoon resetten? Maar straks kost dat nog een uur? Ja maar dit is ook niet goed. Ach hups, stekker eruit. Yay, alle lampjes doen ut zoals moet!! Spurt naar de computer en nog meer yay, die doet het spontaan ook!!

Ok, ik ben er drie uur mee bezig geweest dus het zal mijn carriere wel niet worden. Maar alles doet het en we hebben een snellere verbinding. Al mijn vingers zitten er ook nog aan (ze staan wel een beetje krom nu) dus ikke blij ende trots 😀