Van alle 25 landen in de Europese Unie draait de economie van Nederland het slechtst. Dat blijkt uit cijfers van het statistisch bureau Eurostat. Verder ..

Natuurlijk is dit heel relatief, we staan nog altijd ver bovenaan als het gaat om welvaart. Maar dat maakt het juist zo triest allemaal. Hoewel welvarend heeft dit kabinet in recordtempo sociale stelsels omver getrokken, er voor gezorgd dat de consument harder achteruit gaat dan ooit en daardoor dat de economie niet meer op gang komt. Hoewel welvarend zit dertig procent van de bevolking momenteel op of onder de armoedegrens. En hoewel welvarend komen nodige voedselbanken opzetten als paddestoelen. Volgend jaar hollen we opnieuw een stukje achteruit door onder andere de geweldige basisverzekering en van de week kondigde het kabinet aan opnieuw te willen bezuinigen.

Dus hoewel relatief kan je niet zeggen dat het goed gaat met de Nederlander.