Bij gebrek aan een auto was ik de kat maar in het weekend. Sinds Dolly een auto-immuunziekte heeft (zo baastje zo kat?) doet ze zichzelf amper nog wassen. Dat is niet zo goed voor kattenvelletjes dus wat doe je dan, dan neem je haar mee onder de douche. Gelukkig is ze ook de makkelijkste van de drie en zolang ik er zelf maar bij ga zitten houdt ze zich best rustig ende lief. Knoepie daarentegen raakt er getraumatiseerd van. Dus de poes die de misere moet ondergaan zit zich nu gezellig hier te wassen (ja dan wel he!!) en de poes die de dans ontspringt zit met ogen als schotels onder het bed. Ze hebben hier allemaal wel een tik inderdaad …

Enfin, een keer per maand douchen lijkt genoeg dus dat is wel te doen. En de mildere kattenshampoo die ik nu heb is stukken lekkerder en veel beter uitspoelbaar dan de teershampoo van vorige keer. Ze ruikt alleen wel erg menselijk op het moment maar goed, dat gaat er wel weer af.

*CiNNeR trots is op poezenbeest!*