Kon ik me altijd oeverloos druk maken om politiek en ander gribusnieuws, is dat de laatste tijd ver te zoeken hier. Het is niet anders. Er speelt zich gewoonweg teveel rottigheid af in ons persoonlijk leven om geinspireerd te raken door nog meer ellende in de politiek. Maak me druk om iemand die zeer dicht bij me staat en behoorlijk ziek is en verder hakt definanciele stress er enorm in. Een normale baan voor Stefan zou dat laatste geheel oplossen overigens maar de arbeidsmarkt is nog altijd van de zeer slechte ende beroerde. Mocht u trouwens een openstaande vacature in Roosendaal of omgeving weten, mijn mailbox staat wagenwijd open!!

Enfin, de mensen die hier langer lezen zagen de kortsluiting in mijn brein al langer aankomen. Het zijn knap rottige jaren geweest en er lijkt maar geen goede ontwikkeling in te kunnen komen. Depressie begint nu wel erg op de loer te liggen, zover dat er niet af en toe al een uurtje insluipt. En zo kan het dat zelfs bij mij de inspiratiebron om over nieuws en politiek te wauwelen aan het opdrogen is. Hopelijk klimmen we ook hier wel weer uit en dan zal het log-evenwicht zich ongetwijfeld ook wel herstellen. Tot die tijd veel lifelog vrees ik. Hoewel, vrezen? Ellende trekt altijd mensen aan nietwaar 😉

PSje: hieronder eens een positief berichtje. Hopelijk een goed voorteken!