Jeukende spieren?

Of het de juiste benaming is mag Joost weten maar ik heb er last van. Een soort jeuk binnen in de spieren. Lastige plek, er is maar niet bij te komen. Het is ook pijnlijk en gaat vergezeld met het gevoel dat alles binnen luttele seconden in een kramp zal springen. Wat overigens zelden echt gebeurd. Misschien is dat juist wel het irritante er aan. De zeurende aanloop blijft zonder een climax te bereiken. Verder verpest het eventueel aanwezige inspiratie echt volkomen. Vandaar dit stukje …

*Gaat een beetje rondstrompelen*

Comments (1)Previous

Geesten

Next

Super Postcode Loterij

1 Comment

  1. Monique

    Hoi.
    Ik was net aan het googlen toen ik jou berichtje las. Dat is ook moeilijk te omschrijven.ik ben nu begonnen aan het afbouwen van medicijnen en zo is dat begonnen ook bij mij.
    Kan het ook niet uitleggen ik moet dan altijd hard in me handen knijpen en me vingers vrijwen, maar heb dat over me hele lichaam, en idd tot soms kramp toe.word er niet goed van. Dus als je een tip hebt haha graag maar snap wat je bedoeld en voeld.
    Groetjes monique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft