Heus, ik doe echt heeeel erg mijn best! Maar de spel- en grammaticafouten stapelen zich als een razende op geloof ik. Zo zag ik dat ik vorige week iets keileik vond, ging ik op zoek naar een goede ASDL-verbinding, keken de autoriteten een anere kant op, was gelikt wel dat en vond iets hoer ook plaats (welja, die zal ongetwijfeld freudiaans geweest zijn).

Hopelijk wordt dit niet veroorzaakt doordat ik zoveel As The World Turns en Desperate Housewives kijk en is deze vlaag van extreme dyslexie (wie heeft dat woord bedacht voor mensen die niet kunnen schrijven?!) een tijdelijke. Helemaal goed komt het nooit maar de laatste weken is het wel erg triest gestelt (gesteld?). Mijn nederige excuses dus bij deze.

En ik heb heus een jaar Nederlandse taal- en letterkunde en enkele jaren Communicatiewetenschap gestudeerd!? In een grijs verleden dus. In mijn geval wel al erg grijs